karriere ledelse

Lag et automatisk svar for e-post: hvordan du kan opprettholde en balanse mellom jobb og personlig liv på nyttårsferien

Innholdsfortegnelse:

Lag et automatisk svar for e-post: hvordan du kan opprettholde en balanse mellom jobb og personlig liv på nyttårsferien

Video: 3000+ Common English Words with British Pronunciation 2024, Juli

Video: 3000+ Common English Words with British Pronunciation 2024, Juli
Anonim

Nyttårsferien begynner snart, og du vil tydeligvis ha det moro, og ikke med en bunke frister for jobb. I denne superkoblet arbeidsverden er det imidlertid urealistisk å anta at du helt kan unngå å jobbe i løpet av ferien. Selv om sjefen din sier deg å slappe av så lenge du vil, er sjansen stor for at du får panikk over det faktum at du ikke svarer til kundene på arbeidspost, eller at konkurrentene kan overgå deg i løpet av denne perioden.

Dana McNeil, lisensiert terapeut for ekteskap og familie, delte sine beste tips for hvordan du kan prøve å opprettholde roen og styre balansen mellom arbeid og personlig liv i vinterferien.

Sett realistiske forventninger til kundene i løpet av ferien

McNeil anbefaler å sette opp automatisk svar på e-post og utgående telefonsvarer for å informere kundene om at du har et begrenset antall timer, men du vil sjekke meldinger og svare innen 24-48 timer.

Ikke ta på deg mye ansvar, og lov å svare på kundene slik du pleier å gjøre, fordi du kan sitte fast på flyplassen, ved familiebegivenheter osv.

Jeg trodde på mystikk, men nå er jeg en skeptiker: det hele startet med en sak fra barndommenDe begynner å finne feil: hva gjør gutta når de føler seg dårlige i et forholdHvordan den perfekte morgenen begynner - 4 strekkeøvelser som lader

Daglig tidsplan

Hvis du ikke kan kvitte deg med overdreven arbeid selv, bestem deg for at du vil jobbe veldig begrenset. Ideelt sett, etter en time eller to om morgenen og kvelden, må du sørge for at du har advart dine venner og familiemedlemmer på forhånd om at du vil flytte bort for å gå og svare på e-post og samtaler.

La familie og venner vite at du vil være utilgjengelig på bestemte tidspunkter.

La dine venner og familie vite at du vil være borte på bestemte tider av dagen, slik at familiemedlemmer kan være sikre på at de kan planlegge noe annet i løpet av denne tiden. Dermed blir de ikke skuffet over at de venter på at du kommer tilbake.

Hold løftene dine

Hvis du sier at du jobber i en time, må du bare jobbe i den timen. Forsikre deg om at du er ferdig med arbeidet når du lover. Når du holder et løfte, blir du ikke trukket inn i arbeidens malstrøm og vil være på rett vei til å fortsette å tilbringe kvalitetstid med venner og familie.

Vær oppmerksom på tidssoner

Ikke glem at hvis du reiser utenfor byen, kan du være i en annen tidssone enn kunder, og dette kan være et problem. Planlegg tid for å svare på meldinger mens kundene dine er tilgjengelige. Og bruk planleggingsprogramvare som Boomerang for Gmail eller den nye Gmail-planleggingstjenesten slik at du i det minste kan holde oversikt over hvilken tid på dagen eller natten du skriver eller ringer til en kunde.

Planlegge på forhånd

Planlegg viktige møter før eller etter hjemkomsten. Hvis det er noen viktige prosjektdetaljer som må utarbeides, kan du se på denne oppgaven før du reiser. Dette vil hjelpe deg å ikke overbelaste deg mens du slapper av. Vurdere viktige ansvarsområder og prosjekter slik at du bestemmer alt dette så snart som mulig før du reiser.

Fant du et brudd? Rapporter innhold