sammendrag

Nøkkelferdigheter for en CV og hvordan du skriver det riktig

Nøkkelferdigheter for en CV og hvordan du skriver det riktig
Anonim

I dag, når du søker på praktisk talt hvilken som helst jobb, kreves en høy kvalitet på CV. Ikke alle kjenner denne kunsten, så i dag vil vi forstå den i detalj og detalj.

mønstret

Ikke bekymre deg, hvis du ikke vet hvordan du skal skrive og skrive nøkkelferdighetene dine i en CV, kan du finne en prøve uten problemer. Du må bare fylle ut hovedfeltene. Ikke tro at du begår en dårlig gjerning ved å korrigere andres CV og fylle den med dataene dine. Dette er en vanlig praksis, absolutt alle gjør det. For et vellykket intervju og jobbsøking trenger du bare en høy kvalitet og detaljert CV, bare ved å se på hvilke, arbeidsgiveren vil stoppe søket og invitere deg til kontoret. En prøve er ideell for dette. I tillegg trenger du ikke å oppfinne hjulet på nytt ved å finne opp din egen CV-form; alt for deg er lenge blitt oppfunnet. Så vi tar den ferdige prøven og fyller ut feltene.

Fyll ut feltene

Du må angi ikke bare ditt fulle navn, utdanning og arbeidserfaring, du bør være spesielt oppmerksom på delen "nøkkelferdigheter" for CVen. Denne delen er også veldig viktig fordi ikke alle forstår hva de skal skrive i den. Hvis alt virker klart med de første avsnittene, hva skal jeg angi her? At jeg steker kebab godt og pudder poteter? La oss se nærmere på.

Nøkkelferdighetsegenskaper: et eksempel

Denne delen innebærer at du må indikere dine faglige ferdigheter som avslører dine ambisjoner om en bestemt stilling, samt skiller deg mellom andre kandidater. Derfor må nøkkelferdighetene for en CV være i samsvar med stillingen du søker på. For å omskrive dette, kan vi si at det er umulig og kategorisk forbudt å sende den samme CVen til ledige stillinger som er iboende forskjellige. Hvis du ønsker å bli sjefregnskap, er arbeidsgiveren først og fremst interessert i hvordan du kommer overens med tall, ikke folk, så det kan være mange eksempler. Imidlertid er det noen universelle nøkkelferdigheter for en CV: Dette er for eksempel kunnskap om det engelske språket, tilstedeværelsen av en bil og kjøreopplevelse, samt kunnskap om Internett-teknologier. Dette kan du enkelt skrive på alle jobber. Hvis vi nå snakker om detaljer, kan eksemplene være som følger:

  1. Regnskapsfører: rapporteringserfaring i 1C-programmet, muligheten til å bruke BEST, Konsulent, Garantprogrammer, kontorsøknader. Arbeidserfaring i rollen som leder for regnskapsavdelingen og så videre.
  2. Nøkkelferdigheter for en leders CV: forhandlingserfaring, kunnskap om salgsteknologier, vellykket arbeidspraksis, teambuildingegenskaper, ledererfaring og så videre.
  3. For programmerere er det i denne delen verdt å skrive bare forståelige engelske tegn til dem, noe som betyr navnene på forskjellige programmer og programmeringsspråk.

  4. Selgeren i denne delen kan indikere en aktiv livsstil, overtalelsesevner og til og med NLP-teknikker.

Fordelene med en god CV

Et godt skrevet CV i dag er verdt sin vekt i gull. Derfor er det rekrutteringsbyråer som hjelper deg med å finne en jobb og arrangere et møte med arbeidsgiveren. Imidlertid kan du selv følge disse enkle tipsene opprette en CV av høy kvalitet og finne din ledige stilling. Og husk, uansett hvor god spesialist du måtte være, hvis du har en dårlig skrevet CV, vil du ikke engang bli invitert til et intervju. Tillat denne varen mer tid, resultatet blir ikke lenge.