rekruttering

Hjemmeskrivemaskin: en skikkelig jobb eller svindel?

Hjemmeskrivemaskin: en skikkelig jobb eller svindel?

Video: EKSPONERING: $ 4000 Storage Wars Abandoned Auction Unit HVEM gjorde det? SVINDEL ? 2024, Juli

Video: EKSPONERING: $ 4000 Storage Wars Abandoned Auction Unit HVEM gjorde det? SVINDEL ? 2024, Juli
Anonim

I internettets tid for mange åpnes mulighetene for fjernarbeid. Sammen med jobber som tekstforfatter, SEO-spesialist, designer og programmerer, er det også forslag som "skrivemaskin hjemme." Er det virkelig mulig å tjene på denne måten, og hva skal søkeren ta hensyn til?

Så, en skrivemaskin hjemme er en kamp for en skriverjobb. Hovedpoenget er at manuskriptet blir brakt til deg eller sendt til deg i form av et bilde eller på papir, og du oversetter innholdet til trykkformat. I teorien er det virkelig behov for en slik aktivitet. For eksempel som en hjelp til mennesker som har dårlig datakunnskaper eller ikke kan skrive ut tekst på egen hånd. Tidligere overleverte diktere og forfattere manuskripter til redaksjonen, få ga skrivemaskin.

I tillegg kan en skrivemaskin hjemme takle oppgaver som rengjøring etter databehandling, rette feil og skrivefeil. Det er ingen hemmelighet at mange bøker som bare finnes i en papirversjon, kommer inn i nettverket etter skanning og etterfølgende behandling av spesielle programmer - OCR. Disse applikasjonene trekker ut tekst eller konverterer den fra grafikk. Til tross for kontinuerlig forbedring, er de langt fra ideell anerkjennelse. Og slike tekster er ikke alltid umiddelbart egnet for publisering eller arbeid med dem. Et annet alternativ for oppdrag er å dekode lyd- eller videoopptak. En skrivemaskin hjemme bør oversette intervjuet, rapportere, forelesning på trykk.

Selvfølgelig er det behov for en slik tjeneste. De viktigste kravene er høyhastighetsutskrift, leseferdighet, muligheten til å behandle en stor mengde informasjon, tilgjengeligheten og besittelsen av kontorprogrammer. Forlag og store selskaper kan også trenge en skrivemaskin hjemme - for eksempel for å "hamre" adresse- og kontaktdata fra potensielle kunder eller annonsører i databasen. Slik informasjon vil deretter bli behandlet og brukt av analytikere, ledere og annonseringsspesialister. Kort sagt, dette er en populær tjeneste på arbeidsmarkedet.

Imidlertid, hvis vi ser etter informasjon om uttrykket "skrivemaskin hjemme", vil vi kanskje ikke finne de mest optimistiske vurderingene. Et stort antall reelle arbeidssøkere hadde en sjanse til å møte svindel, mange brukere advarer naive og godtroende frilansere fra å jukse. Fakta er at en seriøs arbeidsgiver som er interessert i å motta en slik tjeneste, vil finne en måte å overføre materiale for rekruttering. I en rekke forlag og store firmaer som praktiserer påfyll av bedriftsdatabasen fra åpne kilder av innleide operatører, foreslås det å kjøpe aviser eller magasiner på egen hånd, men disse kostnadene refunderes, det er nok å oppgi en konto eller en sjekk.

Og i reklamene "en skrivemaskin hjemme er nødvendig" er ledighetene, uansett, 70-80 prosent falske. En vanlig ordning: du mottar et brev om at for å sende materiell til deg per post, for hurtig kommunikasjon eller for å forsikre arbeidsgiveren din (angivelig i forbindelse med store mengder arbeid), bør du sende et lite beløp til en viss elektronisk lommebok (vanligvis opp til 500 rubler). Etter det - ikke noe svar, ingen hilsener. Arbeidsgiveren forsvinner med pengene dine. Vi anbefaler på det sterkeste: ikke tro svindlerne, ikke gi de siste pengene i håp om å få en god jobb hjemme. Seriøse firmaer som vil trenge en skrivemaskin hjemme, bruker ikke slike metoder. Vær oppmerksom på e-postboksen som svaret kom fra. Hvis det er gratis, er det mye mer sannsynlig at en svindler står bak det. En seriøs arbeidsgiver vil helt sikkert signere en lønnsavtale med deg. Han vil ofte overføre godtgjørelse, ikke til elektroniske lommebøker, men til en bankkonto. Ikke enig i å utføre en betydelig mengde arbeid uten forskuddsbetaling. Vi ønsker deg å finne en ærlig arbeidsgiver - det er også mange av dem.