sammendrag

Profesjonelle ferdigheter i en CV: Ordeksempler

Innholdsfortegnelse:

Profesjonelle ferdigheter i en CV: Ordeksempler

Video: 40 Ultimate Word Tips and Tricks for 2020 2024, Kan

Video: 40 Ultimate Word Tips and Tricks for 2020 2024, Kan
Anonim

I dag er det nesten utenkelig å finne en god jobb uten de nødvendige dokumentene. Dette er et vitnemål, og anbefalinger, og en selvbiografi, og et motivasjonsbrev. Derfor er det så viktig å gjøre et skikkelig inntrykk, og for dette er det nødvendig å indikere både sterke personlige egenskaper og faglige ferdigheter i CVen. Eksempler på hvordan du best formulerer og beskriver styrker og fordeler avhenger av bransjen vi leter etter jobb.

Leder- og forhandlingsferdigheter

For noen spesialiteter, spesielt de som er relatert til kommunikasjon med mennesker, er egenskaper som evnen til å lede og ta beslutninger ekstremt viktig. Hvis disse egenskapene er iboende i deg, kan du prøve å formulere dem som profesjonelle ferdigheter i et CV. Eksempler på slike auto-egenskaper: "evnen til raskt og raskt å ta beslutninger", "evnen til analytisk tenking", "en leders talenter." Dette er spesielt viktig for bransjer som industri, industri og salg. I tillegg, hvis du søker på stillingen som direktør eller leder for en avdeling, legger arbeidsgivere særlig vekt på følgende faglige ferdigheter i en CV (eksempler på dette er gitt nedenfor):

  • organisasjonsferdigheter, inkludert teambuilding (teambuilding, teambuilding);
  • praktisk mestring av forhandlingsferdigheter, oratorium.

Stressmotstand, selvsikkerhet, objektivitet kreves spesielt personlige egenskaper som leder av foretaket.

Svært spesialiserte ferdigheter og kunnskaper

Den du jobber med - en frilanser eller en kontormedarbeider, en ingeniør eller en lærer - du bør alltid oppdatere og oppdatere prøveeksemplet. Profesjonelle ferdigheter vil kontinuerlig bli oppdatert og forbedret, så sørg for at informasjonen som presenteres i CVen er så fullstendig som mulig. For eksempel søker du om en stilling som oversetter i et stort internasjonalt selskap. Kolonnen i CVen "profesjonelle ferdigheter" vil omfatte kunnskap om spesialiserte programmer (MemoQ, Trados, OmegaT), som serverer forskjellige filformater, behandler lydspor og undertekster. Evnen til å oversette tegninger og arbeide i spesialiserte CAD-programmer vil være nyttig for tekniske redaktører og korrekturlesere. Du deltok på et interessant seminar, tok deg et kurs med service av alt utstyr - skriv dette i dine faglige ferdigheter i en CV. Eksempler? Vær så snill: tidsstyring, effektiv prosjektstyring, mottak av tilskudd og tilskudd, kunnskap om anbudsproduksjon, kunnskap om et fremmedspråk. Faktisk kan mange av ferdighetene dine, som det ser ut til å tilhøre feltet hobbyer og hobbyer, interessere arbeidsgiveren.

Minimumskrav

Det er nå vanskelig å forestille seg en ung mann som streber etter en karriere som ikke har det grunnleggende om datakunnskaper. Programmer, for eksempel, Microsoft Office (eller konkurrenter) har lenge vært et nødvendig minimum. Men i dag dukker det stadig opp forskjellige spesialiserte systemer. For en regnskapsfører kan for eksempel besittelse av 1C eller Symphony være obligatorisk, for en programmerer - forskjellige språk som er nødvendige for arbeidsgiveren … For en jobbsøker vil evnen til å opprettholde diagnostisk utstyr være et stort pluss. Det hele avhenger av den spesifikke spesialiteten, du bør bare skille mellom profesjonelle ferdigheter i CVen (eksempler vi ga ovenfor) og generell kompetanse.