sammendrag

Eksempel på CV til en lagerperson når du søker på jobb

Innholdsfortegnelse:

Eksempel på CV til en lagerperson når du søker på jobb
Anonim

De fleste arbeidsgivere krever en CV igjen når du intervjuer. Det hjelper til å spare tid og tydelig forstå selv om en slik ansatt er nødvendig eller ikke. Når du søker på en jobb, uansett hvilken stilling, du må ha en profil med deg, er det ønskelig at den viser fullstendig informasjon om deg.

Nyanser når du fyller ut

Når du skriver, er det nødvendig å indikere sannferdige data, det er i intet tilfelle ikke lov å sette bindestreker. Alle svarene skal være detaljerte, men ikke som å gjenfortelle en biografi.

Spørreskjemaet er fylt ut i elektronisk form, som unntak kan du sende inn en håndskrevet versjon, men uten stave-, tegnsetting og grammatiske feil, skrevet i leselig håndskrift og en penn. Sørg for å legge ved et bilde i en forretningsstil.

For å komme på jobb på lageret, er det nødvendig å utarbeide en CV på riktig måte, i henhold til hvilken arbeidsgiver vil bestemme ansettelse. Et sammendrag av lagerholderen (eksempelskriving) finner du i denne artikkelen.

Hvordan gjennomføres validering?

Ansatte ved personalavdelingen, regnskap og direktøren for foretaket utfører tilsynet. Bekreftelse av ektheten skjer på grunnlag av dokumenter levert av den fremtidige lagerholderen. Hvis alt er satt sammen riktig og informasjonen er sann, vil neste trinn være utnevnelsen av en dato for et intervju med den nærmeste fremtidige sjefen. Som et resultat vil dette dokumentet være vedlagt den personlige filen til lagerholderen.

Når du søker etter en CV som en husmann (prøve), vil du absolutt komme over kravene som gjelder når du søker om en husmann. Dette yrket krever slike egenskaper fra søkeren: omsorg, ansvar, ærlighet, leseferdighet, oppmerksomhet, øyeblikkelig og utmerket minne.

For å få en jobb som lagerholder, må du ha en videregående profesjonell utdanning eller ta betalte kurs. Hvis du bosetter deg i et stort lager, kan det hende du trenger høyere utdanning. Ved å gå gjennom prøveoppdateringen til lagerholderen, vil det være mulig å fylle ut feltene riktig: utdanning, ferdigheter og erfaring, noe som er viktig.

Nødvendige dokumenter når du skriver og sjekker

Når du søker på en jobb, vil du bli bedt om å levere en spesifikk pakke med papirer. Det anbefales at alle dokumenter er med deg, spesielt under det første intervjuet. Du kan til og med ta flere papirer, ved første øyekast unødvendig, du vet aldri hva arbeidsgiveren kan spørre.

Listen over nødvendige dokumenter når du sjekker spørreskjemaet for korrekthet:

  • ID-dokument.
  • Sysselsettingshistorie.
  • Pensjonsforsikringsattest.
  • Militær ID.
  • Utdanningsdiplom.

Arbeidsgiveren har også rett til å kreve innlevering av:

  • Registrering
  • Lønnsattest fra forrige arbeidssted.
  • Beskrivelse fra forrige arbeidsgiver.
  • Konklusjonen fra legekommisjonen.
  • VERTSHUS
  • Profil.
  • Hvis det er barn, så et fødselsattest.
  • Hvis du jobber på deltid, så vil du få et sertifikat fra arbeidsstedet.

Storekeeper CV

Et sammendrag er en kort beskrivelse av lagerholderens evner som øker hans konkurranseevne på arbeidsmarkedet. Det må nødvendigvis gjenspeile de tre hovedkvalitetene som kreves av en fremtidig ansatt: utdanning, produktivitet og evnen til å lære.

Arranger for å jobbe som en lagerholder, i denne artikkelen kan du finne prøveoppdateringer av lagerholderen og kravene til å samle, må du huske å studere dem nøye for å korrekt utarbeide din profil. Siden den videre holdningen til den ansatte avhenger av førsteinntrykket.

Hvorfor gjøre opp en CV når du søker på en butikkmannsposisjon?

Hva er målene med dette lagerholderdokumentet? Å tiltrekke seg oppmerksomhet i fraværsmøte med den fremtidige sjefen, gjøre et positivt inntrykk og oppmuntre til å invitere deg til jobb. Herfra følger hovedprinsippet for sammenstilling - for bare å vise positive punkter.

Spørreskjemaet hjelper deg med å løse de viktigste oppgavene:

  • Den er samlet slik at den er en kilde til biografiske data og informasjon om butikkmannens opplevelse.
  • For at CVen skal gi tilleggsdata som kan interessere den fremtidige sjefen og la deg forberede deg til et personlig intervju.
  • CVen skal svare på dette spørsmålet: "Oppfyller du kravene som stilles av arbeidsgiveren?"

Eksempel CV av butikkmannen kan også bli spurt fra bekjente som jobber i personalavdelingen, eller legge igjen en forespørsel om å skrive en CV på spesialiserte nettsteder.

Hvordan lage en CV av en lagerperson?

Eventuelle spørreskjemaer skal utarbeides ikke under ansattes kandidatur, men under krav fra en bestemt arbeidsgiver må det tas hensyn til forretningsspesifikasjoner. Ta med en ny CV for hvert nye intervju, og kom aldri uten det. En riktig skrevet CV vil hjelpe deg med å finne jobben du ønsker.

Så, reglene når du sammenstiller (prøve gjenopptar arbeidet med butikkmannen):

  1. Først av alt formuleres ønsket stilling (i dette tilfellet lagerholder). Du kan ikke skrive: "ingen forskjell", "spesialist".
  2. Det er umulig å indikere i en CV flere innlegg, til og med gjensidig utelukkende. Det er bedre å skrive noen eksempler.
  3. Det er nødvendig å bestemme på forhånd størrelsen på lønningene. Det er bedre å angi et spesifikt og avrundet beløp. Det skal ikke være overpriset og oppfylle dine evner.
  4. I ingen tilfeller skal det være humor eller sarkasme i CVen, siden CVen er et forretningsdokument. Arbeidsgiveren vil ikke like butikkeieren-humoristen.
  5. En CV-butikk skal ikke se ut som en roman eller en full historie om livet ditt, selv om det er fascinerende. Du kan ikke skrive "Jeg vil fortelle deg i detalj på et personlig møte." Det er nødvendig å skrive kortfattet.
  6. Forvalterens CV skal ikke inneholde unødvendig informasjon (adresse, passnummer, registrering og så videre).
  7. Du kan ikke spesifisere lenker til sosiale nettverk.
  8. Fortsettelsen skal ikke inneholde stavekontroll eller andre feil.
  9. Når du sammenstiller en CV, må bare pålitelig informasjon angis. Hvis du aldri har jobbet som lagerarbeider, men ganske enkelt bestemt deg for at du vil takle denne stillingen og under intervjuet gi feil CV for butikkmannen (se artikkelen for et utvalg), vil arbeidsgiveren umiddelbart kunne forstå hva slags profesjonell du er.
  10. Fortsettelsen bør suppleres med et nytt bedriftsfoto.

Eksempel på CV til en lagerperson når du søker på jobb

Det skal forstås at uansett hvilke krav du finner, kan de ikke passe alle uten unntak. Svært ofte, når du ansetter en butikkmester, legger arbeidsgiveren vekt på grunnopplæringen, og derfor må du fokusere på dette elementet og male det nøye. Mange arbeidsgivere tar hensyn til profesjonalitet og arbeidserfaring innen varehåndtering.

Men i bredden av World Wide Web kan du ikke alltid finne anstendige eksempler på en butikkmanns CV eller finne et eksempel som er moralsk foreldet. I den moderne verden må enhver arbeider, inkludert en lagerholder, eie dataprogrammer og utstyr. Sørg også for å skrive ned dine profesjonelle ferdigheter i detalj, slik at arbeidsgiveren vil være interessert i akkurat ditt kandidatur. Riktig opp en CV av butikkmannen (se eksemplet over) vil hjelpe en profesjonell.

Feil som ble gjort når du fyller ut en CV

Hovedfeilen ved å lage en CV blir ansett for å være streng overholdelse av prøveformatet. Fotografier av uformell karakter er ofte vedlagt, kvaliteter som ikke samsvarer med ledige stillinger er beskrevet, e-postadresser med "søte" navn blir brukt.

Når du får jobb som butikksjef, må du følge alle nyansene og anbefalingene slik at arbeidsgiveren velger akkurat ditt kandidatur.