rekruttering

LLC "SGK-Truboprovodstroy-5": anmeldelser av ansatte om selskapet

Innholdsfortegnelse:

LLC "SGK-Truboprovodstroy-5": anmeldelser av ansatte om selskapet
Anonim

Å velge arbeidsgiver er ikke en lett oppgave. Spesielt i Russland, hvor det er mye konkurranse, det er mange aktivitetsområder, er personalomsetningen stor. I dag gjenstår det å forstå hva “SGK-Truboprovodstroy-5” virkelig representerer. Ansattes anmeldelser om dette selskapet vil være med på å bestemme svaret. Er ansatte fornøyde med arbeidet her? Hva er fordeler og ulemper med organisasjonen, anbefales det at søkerne vet før de begynner samarbeidet? Hvor mye er SGK-Truboprovodstroy-5 en god arbeidsgiver i Russland?

Beskrivelse

Det første trinnet er å forstå hva slags selskap vi snakker om. Hva gjør SGK-Truboprovodstroy-5? Aktivitetsfeltet for noen underordnede er en viktig nyanse.

Arbeidsgiveren som studeres er ikke annet enn en organisasjon som omhandler installasjonstjenester, samt bygging og reparasjon. Ganske forståelig arbeid. Vi kan si at omfanget av selskapet er konstruksjon. Dette faktum gleder både kunder og søkere.

Jobbintervju

"SGK-Truboprovodstroy-5" mottar ulike anmeldelser fra ansatte. Det er gode blant dem, og ikke så mye. Tvetydige meninger dannes av søkerne til intervjuet.

Noen sier at det første møtet med en potensiell arbeidsgiver foregår uten problemer - et spesielt spørreskjema fylles ut, en dialog med rekrutteringssjefen gjennomføres i en vennlig atmosfære. I intervjuet snakker de om alle funksjonene i samarbeid med selskapet.

Sammen med dette understreker en del av underordnede ikke det beste intervjuet. HR-ledere i noen regioner er ikke veldig vennlige, de kan ikke svare på spørsmålene som stilles. I tillegg må svaret om videre ansettelse noen ganger vente i 2-3 måneder. Alt dette er ikke den beste måten påvirker rangeringen av selskapet.

Sysselsetting i selskapet

LLC "SGK-Truboprovodstroy-5" tjener ansatte av forskjellige typer. Det er igjen veldig blandede meninger for det særegne ved å registrere arbeidere for visse stillinger.

Det første underordnede er oppmerksom på, er at de i utgangspunktet må jobbe på rotasjonsbasis. Men dette sies også i intervjuet. Og stillingsannonser advarer også om en slik rutine.

SGK-Truboprovodstroy-5 mottar også blandede anmeldelser av ansatte for særegenheter ved å søke jobb. Noen sier at de offisielt har inngått en arbeidsavtale med alle underordnede, den tilsvarende oppføringen er gjort i arbeidsboka.

Og noen sier det motsatte. SGK-Truboprovodstroy-5 hevder velkommen uoffisielt arbeid, og det er veldig problematisk å oppnå en kontrakt. Derfor kalles selskapet som studeres noen ganger ikke for pliktoppfyllende av en del av dets underordnede.

Faktisk formaliserer SGK-Truboprovodstroy-5 alle offisielt for arbeid. Men samtidig, uten kontrakt, vil det måtte gjøres litt arbeid. Akkurat når?

Praktikant / trening

Dette er en prosess som trening. "SGK-Truboprovodstroy-5" anmeldelser av ansatte for denne funksjonen er ikke de beste. Imidlertid, som de fleste selskaper. Hvorfor?

Saken er at noen av søkerne sier at læringsprosessen er med på å bli kjent med teamet og ansvaret. Også den fremtidige ansatte og arbeidsgiver vil kunne forstå hvordan de passer sammen.

Sammen med dette mener noen at SGK-Truboprovodstroy-5 bruker arbeidssøkere som gratisarbeidere. Faktisk, når du studerer, vil en person oppfylle pliktene til en offisielt registrert ansatt, men samtidig vil ingen betale ham for opplæringsperioden.

Arbeidsforhold

"SGK-Truboprovodstroy-5" mottar ulike typer anmeldelser. Underordnede har mange klager angående organisering av arbeidsforhold på skift. Ikke alltid, men lignende meninger er funnet.

Ofte klager søkerne på at arbeidsgiveren ikke tilbyr de beste arbeidsforholdene. Et sted ubehagelig, et sted er det ikke nødvendig utstyr for utførelse av arbeidsoppgaver, noen må jobbe i store og stappfulle rom i store grupper.

Bare noen få hevder at SGK-Truboprovodstroy-5 er ansvarlig for å organisere arbeidskraft. På skiftet kan du finne alt som er nødvendig for vellykket gjennomføring av et bestemt verk, lokalene er relativt romslige.

Rute

SGK-Truboprovodstroy-5 mottar ofte anmeldelser av negative ansatte for arbeidsplanen som er foreslått av selskapet. Han mottar mange klager. Spesielt når man tar hensyn til alle andre funksjoner ved ansettelse.

Folk understreker at når man jobber på turnus, må man bruke mye tid på utførelsen av arbeidsoppgaver. Og dette til tross for at kontrakten indikerer en klar tidsplan. Overtidsarbeid utbetales ikke på noen måte. I noen tilfeller må du jobbe 12-14 timer om dagen.

Sosiale garantier

Anmeldelser av selskapet SGK-Truboprovodstroy-5 indikerer at den sosiale pakken i selskapet er gitt i sin helhet. Han er ikke fornøyd med alle, men arbeidsgiveren prøver å sikre oppfyllelsen av sine forpliktelser etter loven.

Sykefravær og ferie i selskapet finner sted. Når du jobber rotasjonsmessig betales veien til et eller annet punkt, og du trenger ikke å tenke på bolig og mat heller. Alle disse spørsmålene avgjøres av arbeidsgiveren.

Hvis du tror noen anmeldelser, fyller de for å leve videre i hopetall. Men samtidig trenger du fremdeles ikke tenke på bolig på forhånd. Når det gjelder sosiale garantier, er det forskjellige anmeldelser av ansatte i SGK-Truboprovodstroy-5. Selskapet leverer alle arbeidsforhold og sosiale tjenester. pakke, men ikke alltid på det nivået jeg ønsker underordnede.

lønn

SGK-Truboprovodstroy-5 mottar anmeldelser av negative ansatte for lønnsnivået som tilbys av selskapet. Saken er at denne arbeidsgiveren på intervjuet gir et høyt overskudd. Faktisk viser alt seg annerledes.

Noen sier at SGK-Truboprovodstroy-5 lønner seg bra, men med forsinkelser. Noen forsikrer at inntektsnivået i selskapet er lavt. Og bare noen få legger vekt på anstendig lønn.

I stedet for en konklusjon

Nå er det klart hvilken SGK-Truboprovodstroy-5 som mottar tilbakemeldinger fra ansatte. Dette selskapet finnes ofte på de svarte listene over arbeidsgivere. Tross alt sier ansatte at det er en urettferdig ledelse og et ikke veldig vennlig arbeidsteam. Mange "deres" mennesker som er uaktsomme i arbeidet sitt.

Til tross for slike kontroversielle meninger, bør det understrekes det faktiske fraværet av bevis for ett eller annet ord. SGK-Truboprovodstroy-5 mottar standardkrav opptjent av nesten hver arbeidsgiver i Russland. Derfor kan vi anta at firmaet som studeres ikke er det verste stedet å jobbe.