karriere ledelse

RusAlliance Stroy LLC: Ansattes anmeldelser

Innholdsfortegnelse:

RusAlliance Stroy LLC: Ansattes anmeldelser
Anonim

Det er ikke så enkelt å finne en god arbeidsgiver i Russland. Hvert selskap har sine fordeler og ulemper. I dag må vi forstå hvor samvittighetsfullt et selskap som heter RusAlliance Stroy. Medarbeidersamtaler og en beskrivelse av organisasjonens aktiviteter vil bidra til å forstå denne funksjonen. Først etter det vil det være mulig å trekke konklusjoner om man skal jobbe med en potensiell sjef. Hva tar arbeidere ved RusAlliance Stroy oppmerksomhet på? Hva er fordeler og ulemper med underordnede i deres overordnede?

Beskrivelse av aktiviteter

Det er vanskelig å gi et klart svar. Når alt kommer til alt mottar RusAlliance Stroy LLC forskjellige anmeldelser fra ansatte. Blant dem er det gode meninger, og ikke veldig.

Selskapet driver med bygging og levering av utstyr. Et slags foretak som implementerer visse prosjekter i industrien. Arbeidsgiveren driver ikke med flere aktiviteter. Og det gleder alle jobbsøkere.

Det er trygt å si at RusAlliance Stroy ikke er en svindel. Tross alt er organisasjonen distribuert over hele landet. Den har jobbet og utført sine funksjoner i mange år. Men er det verdt det å få jobb her?

Om design

For å kunne svare på dette spørsmålet på riktig måte, er det nødvendig å studere tilbakemeldinger om arbeid hos RusAlliance Stroy. Hva synes arbeidssøkere og underordnede om arbeid i selskapet?

Det dannes tvetydige meninger om registrering av personer til arbeid. Noen underordnede understreker at de vil måtte jobbe uten å legge inn de tilsvarende oppføringene i arbeidsboka. Noen sier det motsatte.

Vi kan bare si med tillit at i RusAlliance Stroy fungerer egentlig alle underordnede i henhold til den etablerte arbeidslovgivningen. Uten registrering og inngåelse av en avtale med et etablert skjema, må du bare være på treningstidspunktet.

Om trening

For det får RusAlliance Stroy også blandede anmeldelser fra ansatte. Det gleder alle at prosessen er organisert av arbeidsgiveren helt gratis. Når som helst kan du nekte å studere videre, samt avslutte samarbeidet med organisasjonen.

Samtidig sier noen underordnede at RusAlliance Stroy bruker søkere som en gratis ansatt styrke. Opplæring består faktisk i utførelsen av offisielle oppgaver for en bestemt ledig stilling, men uten registrering og andre forpliktelser. Derfor kaller noen ansatte å studere før samarbeid en tvilsom glede.

Collective

RusAlliance Stroy mottar positive tilbakemeldinger fra ansatte for teamet de vil måtte jobbe i. Det er han som skaper mye følelser. De fleste av de ansatte er sympatiske og snille mennesker som alltid er klare til å støtte. Noen hevder at RusAlliance Stroy er et sted for utadvendte og vennlige mennesker.

Men noen ganger er ikke arbeidsteamet fornøyd. Det er få uvennlige kolleger. Slikt holder seg som regel ikke lenge i selskapet. De prøver å løse alle konflikter raskt, myndighetene griper ikke inn i dem. Hvis det er arbeidskollektivet som spiller en viktig rolle i sysselsettingen, kan du trygt gi preferanse til RusAlliance Stroy.

Karriere og utvikling

Men alt dette er bare begynnelsen. LLC RusAlliance Stroy (Moskva) mottar forskjellige anmeldelser fra ansatte. Blant dem er det både godt og vondt. Negative meninger avsløres på grunn av den faktiske mangelen på karrierevekst, samt faglig utvikling.

Det bemerkes at RusAlliance Stroy er ansatt i ordinære stillinger. Og de forblir på dem i mange år. Under intervjuet lokkes de underordnede av rask og garantert karrierefremmelse. RusAlliance Stroy er ikke et sted å bygge en karriere.

Profesjonell vekst er tilgjengelig, men den er liten. Det oppnås hovedsakelig gjennom oppfyllelse av de samme arbeidsoppgavene. Treninger og andre opplæringsaktiviteter i selskapet er en sjeldenhet.

Arbeidsforhold og arbeidsplan

RusAlliance Stroy LLC (Moskva) mottar anmeldelser av en negativ plan for arbeidsplanen. Saken er at mange underordnede klager over konstant overtid og ulønnet arbeid. Selv om arbeidsavtalen spesifiserer den spesifikke arbeidstiden i en bestemt stilling.

Arbeidsforholdene her er ikke mye forskjellig fra de gjennomsnittlige - RusAlliance Stroy-kontorer har alt nødvendig for underordnede, men dette medfører ikke entusiasme. Utstyr leveres, lunsjpauser også. Bare alt dette negerer ikke en viss negativ holdning til de foreslåtte arbeidsforholdene.

Bare noen få sier at RusAlliance Stroy tar seg av sine underordnede og tilbyr alt nødvendig for å utføre arbeidstakeroppgaver. Arbeidsgiveren har ikke noe spesielt på dette området.

Guide

For ledergruppen er ikke den beste mottar anmeldelser fra RusAlliance Stroy (Moskva). Ansatte blir etter noen meninger verken verdsatt eller respektert. De er bokstavelig talt ansett som slaver. Det er problematisk å bli enige om noe med lederne i selskapet. Standard krav mot de fleste arbeidsgivere.

Sammen med dette bemerker noen at RusAlliance Stroy rett og slett ikke liker uansvarlig personell. Sjefene i selskapet møter de som gir alt best for 100% og ikke er late. Slike underordnede blir behandlet med respekt.

Om lønn

RusAlliance Stroy-ansattes vurderinger angående inntekter får stort sett negative. Hvorfor?

Til å begynne med, under intervjuet, vil søkeren bli fortalt om høye inntekter og utsikter til å øke fortjenesten. Men i virkeligheten betales bare en liten lønn. Lønn er forsinket, noen ser ikke pengene opptjent i 2-3 måneder. Slike utsagn blir ikke bekreftet, de forekommer bare for ofte.

Stort sett gode lønninger RusAlliance Stroy betaler ledere. I slike stillinger er det som hovedregel ingen klager mot myndighetene. Alle bør huske dette.

Sammendrag

Fra nå av er det klart hva RusAlliance Stroy (Moskva) får tilbakemelding fra sine underordnede. Generelt er dette en gjennomsnittlig arbeidsgiver, som ansatte uttrykker mye negativt til. Du kan ikke si nøyaktig hvilke anmeldelser som er sanne. De ble, som det ble understreket, ikke bekreftet av noe.

Noen ganger er RusAlliance Stroy svartelistet av arbeidsgivere. Du skal ikke bli overrasket og redd. Dette er en normal forekomst. Bedrifter kommer til slike lister hovedsakelig på grunn av påstander om ledelse.

Bør jeg få jobb i et selskap som studeres? Ja, hvis du vil jobbe i bransjen. Det anbefales å være oppmerksom på arbeidsgiveren til personer som ikke planlegger karrierevekst, og som har høy stressmotstand. I dette tilfellet er sannsynligheten for skuffelse fra samarbeid minimert.